donderdag 18 juni 2009

Beste jonge sporters
Beste ouders

Naar goede gewoonte kan iedereen ook dit jaar weer tijdens de schoolvakanties (krokus-, paas-, en zomervakantie) genieten van de Zottegemse sportkampen. Zwemmen, turnen, dansen, atletiek, paardrijden,… Het is slechts een greep uit de brede waaier aan sporttakken die de Stedelijke Sportdienst aanbiedt op de sportkampen.

Sport is een levensstijl. Gezond voor lichaam en geest. Wie zelf sport, kan dit beamen. Jaarlijks nemen een duizendtal jongeren deel aan de Zottegemse sportkampen. Reeds jaren zijn de sportkampen een vaste waarde in het aanbod van sportieve vakanties voor de jeugd. Er wordt op een aangename manier een sport aangeleerd en er is ook plaats voor spel en ontspanning.

De Zottegemse sportkampen zijn de gelegenheid bij uitstek om met een groot aantal sportdisciplines kennis te maken en uit te zoeken wat jij het liefste doet. Alles gebeurt daarenboven onder professionele begeleiding van bekwame lesgevers. Naast degelijke en kwalitatieve sportopleiding wordt de nodige aandacht geschonken aan goede pedagogische begeleiding. De inzet van de sportkampverantwoordelijken en de deskundigheid van de lesgevers staan borg voor een kwalitatief hoogstaande sportvakantie. De sportkampen vormen daarom vaak een eerste aanzet naar een verdere sportbeoefening in clubverband.

Een sportkamp moet de aanzet zijn tot een meer permanente sportbeoefening. De beste plaats om regelmatig te sporten is de sportclub. Sporten bij een club is de beste manier om samen met je vrienden, aan je favoriete sport te doen. Daar kan je onder deskundige begeleiding je op een sportieve manier echt uitleven. Adressen van sportclubs kan je opvragen bij de Stedelijke Sportdienst.

Maak samen met je vrienden en vriendinnen een keuze uit het ruime sportkampenaanbod en schrijf snel in. De plaatsen zijn immers beperkt.

Alle sportinfo kan je op de website van stad Zottegem bekijken : www.zottegem.be.
Voor alle informatie kan je terecht op de stedelijke sportdienst :
Bevegemsevijvers 1, 9620 Zottegem
09/361 15 31 - fax. 09/361 15 47 - sportdienst@zottegem.be

Namens de stedelijke sportdienst
Jo Zwaenepoel
sportfunctionaris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten